logotype

O NAMA

o_nama

Samostalna zanataska radnja “KARAN” je nastala  2004. godine. Sedište firme nalazi se u Petrovcu na Mlavi. Firma se bavi izradom PVC i Aluminijumske stolarije i opremljena  najmodernim, atestiranim, mašinama za proizvodnju svih oblika stolarije (prozori, portali; klizno nagibna i harmonika balkonska vrata; ulazna i sobna vrata; segmentna garažna vrata sa motorom; roletne, venecijaneri,  rolokomarnici...).

Direktor firme Đorđe Karan – inžinjer mašinstva ima višedecenijsko iskustvo kao šef proizvodnje u jednoj od prvih firmi koja se bavila proizvodnjom ovog tipa u Srbiji.


Osnovne karakteristike firme SZR „KARAN“  su kvalitet, dobra organizacija, efikasna proizvodnja, obučena radna snaga, brzina, poštovanje rokova i ispunjenje želja kupaca.

  O dobrom poslovanju SZR „KARAN“ svedoče mnogobrojni objekti koje je ova firma opremila najsavremenijom stolarijom ( od malih objekata, stambenih jedinica, porodičnih kuća, do većih objekata motela i zgrada) kao i na hiljade zadovoljnih mušterija i korisnika naših usluga.

Firma „KARAN“ se bavi izradom, transportom, demontažom stare i montažom nove stolarije.


Vlasnik i direktor preduzeća
Đorđe Karan

   

 

2022  www.karan.rs  ©  globbers joomla templates